•  
  •  
  •  
  •  

.

Chinese traditional English French German Italian Polish Spanish Ukrainian

Instrukcja identyfikacja potencjalnych zagrozen wzor ISO.docx

Instrukcja identyfikacja potencjalnych zagro┼╝e┼ä wz├│r ISO. Zawiera szczeg├│┼éowe wytyczne dotycz─ůce identyfikowania oraz okre┼Ťlania potencjalnych sytuacji awaryjnych w zakresie stosowanych substancji i preparat├│w niebezpiecznych, realizowanych proces├│w i us┼éug, gospodarowania odpadami, emisji zanieczyszcze┼ä do powietrza, gleby i wody, oraz gospodarka mediami. Instrukcja zawiera szczeg├│┼éowe wytyczne dotycz─ůce odpowiedzialno┼Ťci kom├│rek w procesie, post─Öpowanie i dzia┼éanie identyfikowania zagro┼╝e┼ä i potencjalnych awarii, nadzorowanie dzia┼éa┼ä, opracowanie instrukcji post─Öpowania, zapoznanie pozosta┼éych kom├│rek z zasadami, zapobieganie sytuacjom awaryjnym, reagowanie na sytuacje awaryjne, odpowiedzialno┼Ť─ç za poszczeg├│lne dzia┼éania, okre┼Ťlony spos├│b dzia┼éania, oraz prowadzenia akcji usuwania awarii. Instrukcja jest kompleksowym dokumetem zgodnym z system zarz─ůdzania jako┼Ťci─ů PE EN ISO 14001:1998. Wype┼éniona przyk┼éadowymi danymi. Dokument jest w pe┼éni edytowany, co pozwala na dostosowanie go do w┼éasnych potrzeb.


Stron 4

Rozmiar 216KB

 

Pomoc w pobieraniu pliku znajdziesz w dziale FAQ

Za 2 pobrania 1 plik gratis !

Za 3 pobrania 2 pliki gratis !

Za 5 i więcej pobrań 4 pliki gratis !

Szczegóły promocji tutaj

Drogi Internauto pobranie tego pliku z naszej strony zajmie Ci oko┼éo 1 minuty, wystarczy wype┼éni─ç poni┼╝sze pola i dokona─ç wp┼éaty ( systemy p┼éatno┼Ťci dost─Öpne w Naszym serwisie gwarantuj─ů natychmiastowe wykrycie wp┼éaty 24/7). Dzi─Ökujemy
Podaj nazw─Ö dla Twojego nowego konta.
Taki adres e-mail ju┼╝ istnieje, zaloguj si─Ö.
Adresy e-mail nie s─ů identyczne.
Hasło nie może być puste.
Has┼éa nie s─ů identyczne.
Opłata za pobranie pliku.
ZŁ
Wybierz form─Ö p┼éatno┼Ťci a nast─Öpnie kliknij "Pobierz Plik" na dole tej strony, system w nast─Öpnym kroku automatycznie wykryje Twoj─ů wp┼éat─Ö i pozwoli Ci pobra─ç plik.